Coaching

Wil je beter en met meer plezier functioneren in je werk?
Heb je het idee dat je niet alles uit je werk haalt wat erin zit?

coaching kompas op kaartCoaching is bedoeld om je beter te laten functioneren binnen je huidige functie. Onder begeleiding van een loopbaancoach ga je kritisch naar jezelf kijken door vragen te stellen als: Wat gaat goed? Wat is voor verbetering vatbaar? Hoe pak ik dat aan?

Door je bewust te worden van je functioneren en de oorzaak van knelpunten op te sporen, kun je zelf een veranderingsproces op gang zetten. Met behulp van een coach leer je op zo’n manier aan jezelf te werken, dat je na het coachingstraject ook zonder coaching stappen vooruit kunt blijven maken.

Coachingstraject: 3 slagen en je bent eruit

In de eerste fase verzamel je informatie over je functioneren door eigen waarnemingen en door feedback van anderen. Daarnaast ben je bezig met het formuleren van eigen doelen en het opmaken van een persoonlijke balans. Een persoonlijkheidsonderzoek kan onderdeel zijn van deze fase.

In de tweede fase word je getraind in voor jou wenselijke vaardigheden en gedrag. Hoe maak ik me echt los van mijn oude vertrouwde gedragspatroon? Hoe voorkom ik dat ik na lering niet terugval in het vertrouwde gedrag?

In de derde fase begeleidt je persoonlijke loopbaancoach je bij de implementatie van de vaardigheden. Dit gebeurt met concrete opdrachten en oefeningen.

Duur: ongeveer 10 weken (in overleg)

Kosten: op basis van het uurtarief à €110,- exclusief btw. Een coachingstraject van 10 sessies van 1,5 uur inclusief materiaal en voorbereidingstijd kost: €1800,- exclusief btw. Voor- en nabesprekingen zijn op basis van het uurtarief.

Bel voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek: 013-544 56 84