Contact

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact met ons opnemen via 013- 544 56 84 of per e-mail: info@kockenvandijk.nl. Voor uitgebreidere informatie per post, klik hier.

Kock en van Dijk: Hart van Brabantlaan 12-14 (Regus centre), 5038 JL Tilburg

Trein

Vanuit het Centraal Station Tilburg ga je rechtsaf en volg je de Spoorlaan. Na ongeveer 300 meter lopen zie je het Regus gebouw aan de linkerzijde.

Bus

Alle stads- en streekbussen stoppen bij het Centraal Station. Vervolgens is het nog ongeveer 5 minuten lopen (zie bij de beschrijving ‘trein’).

Auto

Vanuit Eindhoven / ’s-Hertogenbosch
ls u vanuit het station komt aangereden op de Hart van Brabantlaan treft u onze vestiging aan uw linker hand. U rijdt echter door en slaat bij de stoplichten links af de St, Cecilastraat in. Na 50 meter vindt u aan uw linker hand de ingang van onze beveiligde ondergrondse parkeergarage (betaald parkeren!). Tussen de appartementen vind u een intercom, als u op nummer 12 drukt staat u in contact met onze medewerker die de toegangsdeur voor u zal openen. In de parkeergarage kunt u de bewegwijzeringsborden volgen met “Kantorencomplex t’ laken” (linksaf – rechtsaf – linksaf). Op de T-splitsing kunt u links en rechts parkeren op 1 van onze Regus parkeerplaatsen. De ingangsdeur naar het Regus centre is aan het einde rechts. Via de intercom nummer 12 kan de medewerker ook deze toegangsdeur openen. De receptie bevindt zich op de begane grond.

Vanuit Breda / Rotterdam / Den haag
Als u op de Hart van Brabantlaan rijdt slaat u bij de tweede stoplichten rechts af de St, Cecilastraat in. Na 50 meter vindt u aan uw linkerhand de ingang van onze beveiligde ondergrondse parkeergarage (betaald parkeren!). Tussen de appartementen vind u een intercom, als u op nummer 12 drukt staat u in contact met onze medewerker die de toegangsdeur voor u zal openen. In de parkeergarage kunt u de bewegwijzeringsborden volgen met “Kantorencomplex t’ laken” (linksaf – rechtsaf – linksaf). Op de T-splitsing kunt u links en rechts parkeren op 1 van onze Regus parkeerplaatsen. De ingangsdeur naar het Regus centre is aan het einde rechts. Via de intercom nummer 12 kan de medewerker ook deze toegangsdeur openen. De receptie bevindt zich op de begane grond.

Parkeren

In het centrum van Tilburg is alleen betaald parkeren mogelijk. Op een aantal plaatsen is alleen kort parkeren toegestaan. Voor de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid volg de wegwijsborden op de Spoorlaan.