Organisatie

Wij, adviseurs bij studie, beroep en loopbaan, houden ons bezig met advisering, begeleiding en training bij keuze- en functioneringsvragen op het gebied van studie, beroep en loopbaan. Wij werken in opdracht van bedrijven, non-profit organisaties en overheden, maar ook voor particulieren zoals werkenden, studenten en scholieren.

Visie

Onze visie is dat ieder mens, evenals iedere organisatie, uniek is en bezig met een proces van ontwikkeling. Wij besteden daarom veel aandacht aan de unieke kenmerken van de cliënt en/of de organisatie. Maatwerk en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel.

Werkwijze

In een eerste, vrijblijvend kennismakingsgesprek kan de vraagstelling worden verhelderd, zodat wij kunnen nagaan welke vorm van dienstverlening het meest passend is. Vervolgens maken we een plan van aanpak met een kostenplaatje. Een vaste adviseur wordt aangewezen die het gehele traject gaat begeleiden. Persoonlijke aandacht en maatwerk vinden wij immers erg belangrijk. Speciale zorg wordt geschonken aan het maken van een actieplan, waardoor we doelgericht kunnen werken en een groter rendement bereiken. Het traject wordt afgesloten met een schriftelijke rapportage van de bevindingen, tenzij anders is overeengekomen.

Kenmerken

Kock en van Dijk is opgericht in 1996. Onze adviseurs zijn aangesloten bij de vakverenigingen NIP (www.psynip.nl) en NOLOC (www.noloc.nl) en houden zich dan ook aan de gedragscodes die door deze verenigingen zijn opgesteld. Tevens zijn wij opgenomen in het kwaliteitsregister van het BKA (www.beroepskeuze.nl).

Wij kenmerken ons door:
•    kleinschaligheid, dus directe lijnen en persoonlijke aandacht
•    aandacht voor ‘heel de mens’ en zijn of haar ontwikkeling
•    focus op vergroting van zelfkennis en zelfsturing
•    maatwerk
•    testen als input voor een goed gesprek
•    resultaatgericht
•    goede prijs-kwaliteitverhouding

Kock & van Dijk is een zusterbedrijf van het in Helmond gevestigde Loopbaanadviesbureau Hannie Vervoort. Dit bureau is net als Kock & van Dijk kleinschalig en gericht op maatwerk en persoonlijke aandacht. Voor meer informatie over Loopbaanadviesbureau Hannie Vervoort, zie: www.loopbaanadvies.nu.

Bel voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek: 013-544 56 84