Profielkeuze onderzoek (havo/vwo)

Wil je weten welk profiel het beste bij jou past?

profielkeuzeDan is een profielkeuze onderzoek iets voor jou! Door dit onderzoek krijg je meer inzicht in je belangstelling, studiecapaciteiten en studievaardigheden, en kom je uiteindelijk tot een passende profielkeuze.

Je begint het profielkeuze onderzoek met het maken van een (korte) biografische opdracht. Deze bespreken we in het eerste gesprek. School en schoolvakken zijn daarbij uiteraard belangrijke onderwerpen.

Samen verkennen we uitgebreid je interesses: waar liggen de grote lijnen in je belangstelling en hoe is je interesse voor de verschillende profielen en beroepsrichtingen? Als je dit weet, kunnen we al gerichter kijken naar passende profielen en vakken daarin.

Het verdere verloop van het onderzoek hangt af van wat voor jou belangrijk is. Misschien wil je weten of je voldoende capaciteiten hebt voor je havo- of vwo-opleiding. Of je vindt het belangrijk om te kijken naar je sterke en zwakke kanten en de vakken die daarbij aansluiten. Ook je studiehouding kan van belang zijn.

Alles is erop gericht om te komen tot een passende profielkeuze en de vakken binnen je profiel. Aan het einde van het traject ontvang je een schriftelijke rapportage.

Duur: 2 dagdelen.
Kosten: €500,- inclusief btw.

Bel voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek: 013-544 56 84