013 - 544 56 84 info@kockenvandijk.nl

Corona

Het zal niemand ontgaan zijn dat het virus COVID-19 in 2020 iedereen in de greep heeft gehad. De invloed op ons leven was geruime tijd enorm en heeft veel op z’n kop gezet. De dringende adviezen van premier Rutte luidden “Blijf thuis”, “Werk zoveel mogelijk thuis” en “Was je handen”. Wat tot gevolg had dat er nauwelijks tot geen face-to-face afspraken gemaakt werden bij de loopbaanadviesbureaus. Een andere trend deed zich steeds vaker voor: er was een sterke toename van online gesprekken voeren via beeldbellen. Zo ook ik.

Inmiddels zijn we maanden verder en is de 1,5 meter regel de nieuwe standaard geworden. We hebben ons die regel steeds beter eigen gemaakt. Daardoor kunnen ook weer fysieke ontmoetingen worden gepland. Met de nodige afstand en hygiënemaatregelen.

Door de ontwikkelingen naar aanleiding van het virus bied ik Blended Coaching aan bij Kock & van Dijk en bij Loopbaan-adviesbureau Hannie Vervoort. Dat wil zeggen dat er de mogelijkheid bestaat om fysieke afspraken afwisselend te combineren met beeldbellen. De voorkeur van de cliënt is daarbij leidend. We gaan daarover samen in overleg. Uiteraard blijft het ook nog steeds mogelijk om sessies te doen die alleen bestaan uit persoonlijke ontmoetingen.