013 - 544 56 84 info@kockenvandijk.nl
UPDATE 3-12-2020
De 55000 beschikbaar gestelde gratis ontwikkeladviezen zijn in één dag allemaal geregistreerd. Helaas voor diegenen die te zich te laat hebben aangemeld. Of diegenen die nog over aanmelding aan het nadenken waren en ernaast hebben gegrepen. Je kunt altijd contact opnemen met mij om te bekijken hoe we je vraag op een andere manier kunnen beantwoorden.
————————————————-
Op 29 september 2020 heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid bekend gemaakt dat vanaf 1 december werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden toch weer kosteloos een ontwikkeladvies kunnen volgen. Het ontwikkeladvies bestaat uit 4 gesprekken met een erkend loopbaanprofessional. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar.
Heb je er in augustus naast gegrepen? Was je te laat met aanmelden? Twijfelde je nog om je aan te melden voor het gratis ontwikkeladvies?
Grijp dan nu je nieuwe kans. Zorg dat je er op tijd bij bent. Je kunt je nu alvast aanmelden voor een ontwikkeladvies bij mij. Dan houd ik je op de hoogte van de ontwikkelingen daarover in de komende maanden.