013 - 544 56 84 info@kockenvandijk.nl

Reviews

““De gesprekken vonden plaats in een prettige omgeving en in een informele sfeer. Yvonne is toegankelijk, stelt de juiste vragen en zij heeft mij tijdens het traject aan het denken gezet. Mede dankzij dit traject, de gesprekken met Yvonne en de aangereikte tools door Yvonne, heb ik een vervolgstap in mijn loopbaan kunnen en durven zetten.”

Ingrid – Human Resource Management

 

“Yvonne is iemand die echt naar je luistert en je tevens eerlijk advies geeft. Ze is professioneel op een warme manier, ik heb veel aan haar persoonlijke aanpak gehad.”

Jennifer – Administratief medewerker

 

“De klik was er meteen en hebben samen intensief en constructief kunnen werken. Iedereen denkt dat hij of zij zichzelf goed kent maar Yvonne heeft mij in laten zien dat ik op een aantal punten anders was dan ik dacht. Daarnaast heeft Yvonne mij een opstapje meegegeven om mijn wensen en doelen te realiseren en niet in valkuilen terecht te komen. Al met al heb ik ruim 3 maanden intensief met Yvonne samen gewerkt waardoor ik mijzelf nog beter heb leren kennen.”

Wim – Voorman foodindustrie

“Door het traject dat ik bij Yvonne heb gevolgd heb ik een andere richting durven kiezen in mijn loopbaan. De tests in combinatie met de persoonlijke en soms intensieve gesprekken, hebben mij de inzichten gegeven in mijn capaciteiten en drijfveren die ik voor deze nieuwe stap nodig had. Yvonne is toegankelijk, luistert goed en weet op de goede momenten kritisch door te vragen. Het was voor mij een heel waardevol traject dat ook voor de langere termijn bijdraagt aan mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Jessica – Groepsleider 

“In januari 2021 ben ik gestart met een loopbaan traject bij Yvonne Vermeer van Kock & van Dijk. Ik heb haar manier van coachen als zeer prettig ervaren. Ze nam alle tijd voor mij om me zo goed mogelijk te doorgronden, begeleiden en te voorzien van een goed en gedegen advies. De prettige begeleiding, de tijd die ze voor mij nam, het verder kijken naar mij als persoon, kenmerken haar manier van werken. Ze gaat niet over een nacht ijs. Ze wil alles uit je halen wat mogelijk is om het allerbeste advies te kunnen geven.”

Renate – Huidtherapeute

“Een loopbaancoach is er niet alleen als het niet goed gaat of als je iets anders moet of wilt gaan doen. Ook als je voor jezelf weer eens de balans wilt opmaken wat je nou écht leuk vindt aan je werk, waar je energie van krijgt, waar je (minder) goed in bent. Of als je nieuwsgierig bent wat er nog meer bij je zou kunnen passen. Wil je dat dan ben je bij Yvonne aan het goede adres. Ze kan je als geen ander een goede spiegel voorhouden, op een fijne, persoonlijke maar professionele manier. Haar aanpak begint breed en gaat daarna steeds meer naar de kern. Ik vond het een heel waardevol traject dat me veel energie en nieuwe bagage/inzichten heeft gegeven.”

Simone – strategisch marketing en communicatie adviseur