013 - 544 56 84 info@kockenvandijk.nl

Wie ik ben

Ik ben Yvonne Vermeer. Geboren en getogen in Brabant. Na een periode in de zorgsector te hebben gewerkt, ben ik opgeleid aan de Academie Mens & Arbeid als loopbaanadviseur. Sinds eind 1999 ben ik werkzaam als zelfstandig loopbaanadviseur. Inmiddels heb ik vele mensen begeleid en geadviseerd in hun zoektocht om hun loopbaan richting en vorm te geven. Als coach hanteer ik een persoonlijke aanpak, ben ik betrokken, sensitief en ik houd van concreet resultaat. Met oprecht serieuze aandacht voor jou als individu en met een vleugje humor, breng ik je graag verder.

Ik ben sinds 2005 aangesloten bij NOLOC, beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Vanaf 2022 ben ik Register Loopbaanprofessional. Dat betekent dat ik elke 4 jaar getoetst word op mijn vakkennis, eigen ontwikkeling en kwaliteit. Regelmatig volg ik NOLOC webinars, workshops en bijeenkomsten over vakgerichte thema’s. Daarnaast ben ik lid van een Kwaliteitskring, waarin vakgenoten kennis uitwisselen en up to date blijven van ontwikkelingen.

Sinds 2000 ben ik als beroepskeuzeadviseur ingeschreven bij het Register BKA. Hiermee voldoe ik aan de hoogste eisen qua opleiding en vakbekwaamheid.